Gediplomeerd coach, en toch knaagt er iets…

Kan het niet sneller, effectiever, duurzamer?

Stel, je bent een bevlogen coach en je klanten zijn blij met je. Toch heb jij het gevoel dat je nog effectiever zou kunnen zijn en veel meer voor je klanten zou kunnen betekenen. Door sneller tot de èchte kern te komen en te faciliteren in het behalen van duurzame resultaten.

Hoe zou het zijn als je met een simpele maar zeer effectieve, innovatieve methodiek jouw klanten zou kunnen helpen een bewuster, zinvoller, actiever en vooral gelukkiger leven te leven? Om zowel jezelf als je klanten in contact te brengen met de eigen intuïtie en innerlijke wijsheid te kunnen benutten? Dat ligt allemaal binnen jouw bereik met mBraining! Huh, wat? mBraining! Ik vertel je er straks meer over.

Waar worstelen jouw klanten mee?
  • Een laag zelfbeeld?
  • Besluiteloosheid of onopgeloste kwesties?
  • Moeite met loslaten?
  • Interne conflicten tussen hun gedachten, hun gevoelens en hun handelen?
  • Weinig zelfvertrouwen?
  • Niet trouw kunnen zijn aan zichzelf?
  • Overheersende, belemmerende emoties, zoals frustratie, depressie, kwaadheid, angst enz.?
  • Motivatieproblemen?
  • Stress?
Weten jouw klanten eigenlijk wel wat ze willen?

Dat is natuurlijk een interessante vraag. En komt dat wat ze willen eigenlijk wel overeen met datgene waar ze diep van binnen behoefte aan hebben? Hoe kan het dat sommige mensen heel goed kunnen aangeven wat ze willen en ook kunnen bedenken hoe ze dat gaan bereiken, maar vervolgens toch niet tot actie overgaan? Of keer op keer hun dromen, doelen en plannen saboteren?

De oplossing is verbluffend!

Wat nou als ik je zou vertellen dat we niet één maar drie breinen hebben? Dat uit de laatste neurowetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat we ook complexe, adaptieve en functionele neurale netwerken – of ‘breinen’ – in ons hart en maag-darmkanaal hebben. Hoe gaaf is dat! Als je namelijk de drie breinen uitlijnt en integreert, dan komt iemand weer in balans en kan hij/zij mogelijkheden en vaardigheden benutten die met alleen het hoofd(-brein) simpelweg niet mogelijk zijn.

Ja leuk, maar hoe dan?

Met mBraining. Dat combineert de nieuwste neurowetenschappelijke ontdekkingen met onder andere NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), cognitieve taalkunde en gedragsmodellering. Dat heeft geleid tot de innovatieve methodiek mBIT (multiple brain integration techniques), een set van krachtige technieken om te communiceren met de intelligentie en wijsheid van onze drie breinen. De intelligenties van het hart en de buik zijn immers minstens net zo belangrijk als die van het hoofd. Als mBIT Coach leer je niet alleen hoe je met de verschillende breinen kunt communiceren, maar ook hoe je deze kunt uitlijnen en integreren voor meer geluk, innerlijke rust en wijsheid.

Klinkt ingewikkeld; je zei toch ‘simpele methodiek’?

Klopt, het is echt niet nodig om al bekend te zijn met NLP en we verwachten al helemaal niet dat je een neurowetenschappelijke achtergrond hebt! Wel is het handig om al over de basiscompetenties van coaching te beschikken en oprecht andere mensen verder te willen helpen. De opleiding tot internationaal gecertificeerd mBIT Coach is voor een brede doelgroep toegankelijk en begrijpelijk gemaakt. Je hebt al tot hier gelezen, dus hoogstwaarschijnlijk spreekt mBraining je aan en resoneert dit diep van binnen. Zie jij jezelf al als mBIT Coach?

Ben jij ook toe aan verdieping en wil je ècht effectief worden?

Zet dan nu de volgende stap in je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor je nog waardevoller wordt voor jouw klanten. Meld je direct aan voor de vierdaagse opleiding tot internationaal gecertificeerd mBIT Coach.

Liever eerst meer informatie ontvangen?

Kijk op de website voor meer informatie en/of meld je meteen even aan voor de eerstvolgende gratis webinar. Vind je telefonisch contact fijner? Bel rechtstreeks met de mBIT Coach Academy (06 – 51 99 81 18) of stuur je telefoonnummer via de contactpagina, dan nemen wij contact met je op.

Pssst… Profiteer ook van de Early Bird Korting!

O ja, om het nog aantrekkelijker voor je te maken, maken we je graag attent op de Early Bird Korting van maar liefst € 200! Wees er wel snel bij, want de korting geldt tot vier weken voor aanvang van de training. Meld je aan en pak die korting!

Ben jij wel effectief als coach?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *