Voor wie is deze training bedoeld
De training is bedoeld voor professionals, zoals coaches, leidinggevenden, managers, trainers, psychologen, HR-medewerkers en een ieder die mensen begeleidt, individueel danwel in groepen.
Er wordt bij deze training uitgegaan van een reeds aanwezig basisniveau qua coaching. Het doel is namelijk niet om de basisvaardigheden van het coachen te leren, maar om een verregaande verdieping als coach te realiseren middels mBraining en mBIT.

Certificering
Voor de eindbeoordeling van de kandidaat zijn zowel de coachcompetenties als de certificeringssessie met een medecursist belangrijk. Na het succesvol begeleiden van een volledige mBIT-sessie ontvang je – ongetwijfeld met gepaste trots – het internationaal erkende mBIT Coach Certificaat, gefeliciteerd!

mBIT Community
Als je eenmaal gecertificeerd mBIT Coach bent (gaaf!), dan kun je – als je daar prijs op stelt – toegang krijgen tot de besloten Facebook groep ‘mBIT Coaches’. Je krijgt daarmee de beschikking tot een geweldig groot netwerk, waarbinnen veel kennis en ervaringen wordt gedeeld. Ook kun je je als mBIT Coach laten registeren op de website van zowel de internationale als de nederlandse organisatie.

Daarnaast wordt er in Nederland een aantal keer per jaar een mBIT Coach Ontwikkeldag georganiseerd, waarvoor je automatisch wordt uitgenodigd. Tijdens deze dag werk je samen met andere mBIT Coaches aan een verdieping van de stof, het de-briefen van demo’s en ga je vanzelfsprekend veel oefenen. Voor deelname aan een mBIT Coach Ontwikkeldag (die duurt van 10:00 tot 17:00) wordt een kleine vergoeding van € 70 gevraagd; de lekkere lunch is inclusief.