De mBIT Coach Certificatie Training is niet zo maar een coach opleiding…

Hoe ziet het programma er eigenlijk uit?

De mBIT Coach Certificatie Training bestaat uit vier aaneengesloten dagen (woensdag t/m zaterdag) en is heel praktisch ingericht. Je leert door te doen en te ervaren, dus je gaat vooral veel oefenen.

Om echt effectief te kunnen zijn, delen we op dag 1 eerst het theoretisch kader met je. Het concept mBraining komt uitgebreid aan bod. De combinatie van de (neuro-)wetenschappelijke achtergrond met de kennis van oude wijsheden zal je ongetwijfeld verwonderen en fascineren. Voorkennis is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Het theoretische gedeelte is juist voor een ieder toegankelijk gemaakt, ongeacht niveau of achtergrond. Verder leer je op de eerste dag ook een aantal technieken om het autonome zenuwstelsel te reguleren.

Op dag 2, 3 en 4 staat mBIT centraal en leren we je op een interactieve manier een aantal technieken, waarmee je bij jezelf en bij je cliënten met de drie verschillende brein kunt communiceren, deze kunt integreren en uitlijnen.

Wat kan ik als mBIT Coach?

Na afloop van de training ben je in staat om je klanten met hun breinen te laten communiceren. Je kunt op basis daarvan in kaart brengen hoe de verschillende breinen op dat moment samenwerken, om ze vervolgens te laten integreren en uitlijnen. Je helpt daarmee je klanten een mooier, authentieker en zinvoller leven te leiden, vanuit innerlijke rust en wijsheid.

Zoals je ook kunt lezen op de website van de overkoepelende nederlandse organisatie, waarbij de mBIT Coach Academy is aangesloten, rapporteren gecertificeerde mBIT Coaches dat de mBIT-processen sneller en duurzamere resultaten opleveren voor hun klanten. Als coach ervaren ze mBraining en mBIT als elegante en krachtige aanvulling op hun reeds aanwezige vaardigheden.